top of page

Danny's boeken

"Vet Lekker" 

2018

In Vet Lekker geeft Danny de geheimen prijs van de echte Dutch Streetfood, namelijk de snackbar.  In het 272 pagina's dikke boek worden recepten gegeven van frikandel tot kroket, milkshakes, sauzen en ijsjes. 

"Wokking Lekker" 

2017

Danny legt in Wokking Lekker op overzichtelijke wijze uit hoe wokken in zijn werk gaat, welke smaken en ingrediënten je kunt combineren, en hoe je je wokgerecht kunt opbouwen. Daarnaast deelt hij de receptuur voor meer dan 50 snelle, gezonde en perfect gebalanceerde gerechten, evenals recepten voor woksauzen en zelfs toetjes uit de wok. Wokking lekker!

"Zoals alleen Oma dat kan" kookboek

2015

 

In het programma "Zoals alleen Oma dat kan", kookt Danny samen met Indische oma's de sterren van de hemel. In het gelijknamige kookboek, staan nog meer keukengeheimen van de oma's en geeft Danny ook een aantal heerlijke recepten. Alle recepten kunnen onderdelen van een heerlijke rijsttafel zijn.

Denk aan de pittige ayam pangang pedis van oma Meity of de eigengemaakte atjar tjampoer van oma Mary. Iedere oma geeft haar recepten prijs samen met veel tips. Het boek staat vol met prachtige foto's.

Neem een klein kijkje in dit boek. 

 

 

 

Danny's Azië

2014

 

Danny laat in zijn boek Danny's Azië zien dat iedereen de heerlijkste Aziatische gerechten op tafel kan toveren. Op toegankelijke wijze neemt hij je mee de keuken in en in een mum van tijd serveer je zelf de lekkerste gerechten, van een simpele loempia tot pekingeend of een complete rijsttafel.

De Aziatische keuken bestaat uit vele landen met een geheel eigen stijl van koken. Zo heb je de snelle wokschotels uit China, de stilistische sushi uit Japan en de pittige curry's uit Thailand. Maar ook de Indische stoofgerechten behoren tot de Aziatische keuken. Vaak zijn de gerechten van generatie op generatie doorgegeven. Hierdoor kunnen traditionele gerechten als rendang, saté en gado gado bij iedere familie anders smaken. Laat je inspireren en creëer je eigen favoriete Aziatische gerechten.

 

 

 

De Frisse Start

2015

 

Goed eten, lekker slapen, bewegen en leuke sociale activiteiten zijn een beloning voor jezelf. Een gezonde levensstijl kan je helpen overeind te blijven in een wereld die soms best overweldigend en druk is. In dit boek staan geen regels of wetten van hoe het precies moet, maar wel veel tips en weetjes om je te informeren. We hebben makkelijk te maken weekmenu's en wat uitgebreidere weekendmenu's voor je samengesteld. En er zijn hoofdstukken met ontbijtrecepten, recepten voor de lunch, tussendoortjes en drankjes. Zo eet je onbewust juist heel bewust en houd je energie over om lekker fit de week door te komen. Ook vertellen 24Kitchen-chefs Danny Jansen en Roberta Pagnier over de keuzes die zij maken over voeding, beweging en ontspanning.

Met dit boek wil 24Kitchen jou inspireren je voedingspatroon blijvend te optimaliseren. Ook als je bewust leeft, kan je genieten van lekker eten. Maak het verschil tussen een kortstondig goed voornemen en een duurzame verandering in levensstijl. Maak een frisse start met 24Kitchen!

 

 

 

 

 

bottom of page